Acasă Social Cum se face un festival? Tinerii pot afla răspunsul participând la ELEMENTUM Young Creators

Cum se face un festival? Tinerii pot afla răspunsul participând la ELEMENTUM Young Creators

8 min citire
Comentariile sunt închise pentru Cum se face un festival? Tinerii pot afla răspunsul participând la ELEMENTUM Young Creators
0
93

COMUNICAT DE PRESĂ

Festivalul ELEMENTUM, desfășurat între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, vine cu vești proaspete și proiecte dintre cele mai faine.

În perioada 18 aprilie – 27 iunie , tinerii de clasa a XI-a își vor putea pune ideile lor în practică, prin programul ELEMENTUM Young Creators. În cuvinte mai elaborate, un program de educație experiențială, ghidat de trainerul Mădălina Hodorog.

Liceenii vor genera și testa idei, vor ,,brainstorming”-ui și vor programa, împreună cu echipa Elementum, activități din cadrul festivalului, vor putea să dobândească sau să-și șlefuiască abilitățile de negociere și de vânzare, cele de comunicare și de organizare, prin acțiuni directe cu parteneri și sponsori. Mai pe scurt spus, vor descoperi tainele din spatele organizării unui festival național. Activitățile vor fi de grup, joc sau brainstorming, pentru a le dezvolta competențele necesare în organizarea unor momente cu adevărat inedite.

Cine poate participa?

Organizatorii festivalului ELEMENTUM sunt în căutarea a 15 elevi  de clasa a 11-a, curajoși, creativi și iubitori de evenimente. Ce vor face? Vor participa la 10 sesiuni de training ce îi ajută să cunoască toate aspectele din spatele organizării. Și, la final, tot ei sunt cei care vor pune în practică ideile născocite!

Înscrieri! Înscrieri! Înscrieri!

Și pentru că timpul trece repede și este un festival întreg de pregătit, înscrierile se fac până în 15 aprilie, prin completarea următorului formular. Participarea pe toată perioada programului este GRATUITĂ, iar organizatorii acoperă și toate cheltuielile legate de somn, mâncare și drum pe perioada festivalului.

Ai un tânăr de clasa a 11-a printre cunoscuți? Dă-i de veste așa:

,,Îi admiri pe cei care organizează evenimente și pare că au super-puteri? Ce ai zice dacă ai fi unul dintre ei? Te așteptăm în programul ELEMENTUM Festival Young Creators! E dedicat elevilor care își doresc să afle ce înseamnă organizarea de evenimente, prin ateliere practice finalizate cu implicarea într-un festival adevărat. Îți poți descoperi și îmbunătăți abilitățile de organizare, creativitate, lucru în echipă, vânzare și negociere”.

Cine-i Mădălina Hodorog?

Mădălina Hodorog este promotorul educației non-formale în rândul comunităților. Îi place să educe și să ajute oamenii să își descopere pasiunea prin energie, motivație și inspirație. La fel cum a făcut-o și ea. Abilitățile de organizare și strategie le-a dobândit în cei 6 ani ca Event Manager, unde a coordonat proiecte naționale și internaționale, precum The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo și ArchiTECHture.

Mădălina crede în educația continuă, motiv pentru care este doctorand și cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca. Tot acolo este și trainer în cadrul UBB Radio Online. Dacă v-am făcut curioși și vreți să știți ce alte minunății mai face Mădălina, puteți afla de aici.

Ce este ELEMENTUM?

Cele 4 elemente clasice ale naturii, AER, APĂ, PĂMÂNT și FOC, plus unul ”bonus”, SUFLET, se reunesc, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma ELEMENTUM, un festival ”în ritmul familiei”.

Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi, din România. ELEMENTUM crede în puterea timpului petrecut în natură de a ne aduce împreună, iar scopul este să ofere tuturor membrilor familiei momente de relaxare, distracție și conexiune. Mai multe detalii găsiți pe site-ul festivalului.

Ce se întâmplă acolo?

DJ Project, Andra Gogan și Arpy & Zip Band țin capul de afiș la Main Stage, iar spectacole de magie, piese de teatru și alte surprize antrenante îi vor ține în priză pe picii voștri la Kids Stage.

Adulții vor avea și ei activități individuale și de echipă: pline de adrenalină- în aer sau în/pe apă (salturi cu parașuta, zboruri de agrement, competiții pe lac, etc.), sau mai…”liniștite”- pe pământ și în/cu foc (ateliere de încălzit burtica, zise și ”slow food cooking”, dar și jocuri de încins spiritul competitiv- mașinuțe, bărcuțe și avioane teleghidate. Pe scurt, jocuri, ateliere, competiții pentru toată familia!

Pe lângă toate acestea, vor fi și zone de Food&Drinks, Chill&Relax, Mother&Care, precum și o zonă mare de camping cu toate facilitățile necesare.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Social
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

SMART Mobility Cluj 2019 – Tehnologia viitorului este aici!

Sâmbătă, 22 iunie, între orele 10:00 – 20:00, pe esplanada BT Arena & Cluj Arena, într…