Acasă Uncategorized Educația, tema principală pentru conferința de lifestyle business

Educația, tema principală pentru conferința de lifestyle business

7 min citire
Comentariile sunt închise pentru Educația, tema principală pentru conferința de lifestyle business
0
238

Se întâmplă în acest weekend la Cluj, Conferința de lifestyle business, unde se întâlnesc oameni de știință, antreprenori, sportivi și nutriționiști pentru a dezbate cele mai fierbinți subiecte ale momentului

Paneluri de discuții interactive și ateliere practice

Antreprenori, angajați din companii, profesori, studenți, sportivi, nutriționiști și experți în sănătate din România și de peste hotare vin la Cluj-Napoca, în acest weekend, la Conferința de Lifestyle Business (2 noiembrie, de la ora 09.00,  în clădirea The Office). Se vor dezbate cele mai stringente provocări cu care se confruntă generația ”millennials”. Sunt acele preocupări comune nouă, tuturor, dar pe care ei, milenialii, le conștientizează poate mai bine. Este vorba de viitorul copiilor noștri, al comunităților din care facem parte și al planetei care ne găzduiește pe toți.

Conferința va fi interactivă și își propune să ofere o perspectivă diferită asupra vieții fiecăruia dintre noi. Ne va provoca să gândim pe termen lung și la un nivel global modul în care deciziile fiecăruia dintre noi au impact în viitorul tuturor. Panelurile vor oferi posibilitatea participanților să obțină răspunsuri la întrebările teoretice, dar și la cele practice. Ei vor avea ocazia să lucreze la proiectele personale de lifestyle business în timpul celor trei ateliere practice (workshopuri) de la finalul conferinței.

Cinci motive pentru a fi acolo

Conferința vine într-un context în care societatea umană trece, la nivel planetar, prin cea mai rapidă și probabil cea mai importantă revoluție – revoluția informațională. Subiecte care acum 50 de ani păreau desprinse din cărțile de science-fiction, astăzi fac parte din realitatea cotidiană. Capacitatea de asimilare a unui număr tot mai mare de informații, de filtrare a informațiilor care ajung la noi și de adaptare la schimbările care se succed cu rapiditate sunt abilități absolut necesare oricărui adult din ziua de astăzi. Ne pregătim pentru o lume într-o permanentă transformare și ne educăm copiii pentru meserii care nu există încă.

-”fake news”-urile pot fi verificate simplu din punct de vedere al fundamentului științific

– încălzirea globală, poluarea apelor și gunoiul spațial sunt problemele generației noastre

– rolul educației este acela de a încuraja gândirea critică și înclinația naturală a tuturor copiilor spre descoperire

-”lifestyle business” este un stil de viață care are tot mai mulți adepți printre milenialii educați

– este adevărat: comunitatea din care faci parte are un rol important în succesul tău ca individ

Astfel, pe 2 noiembrie, la Cluj-Napoca, un fizician, un biolog și un matematician, alături de alți 11 experți în cele mai diverse domenii, de la educație financiară și întreprinderi sociale, la nutriție și sport, vor dezbate impactul pe care fiecare dintre noi îl are asupra viitorului planetei. Vom afla cum să ne găsim echilibrul în mișcare și unicitatea în unitate. De asemenea, vom ști cum putem să ”împletim” toate activitățile cotidiene astfel încât să nu neglijăm copiii și dezvoltarea lor armonioasă.

Detalii și contact

Sponsori: Conferința de Lifestyle Business este posibilă datorită implicării mamelor antreprenor din Comunitatea Mamprenoare, a sponsorilor BCR, Martinus Design, Life is Hard, Teo’s Cafe, Savori Ardelenești, Florăria K și a partenerului de mobilitate ATP Motors.

Parteneri media: Forbes România, People of Transylvania, StiriMed, Via Cluj TV, Up News, Cluj Insider, Cluj Today, Transylvania Today, Transilvania Reporter, EBS Media, Radio Cluj, NapocaFM, Radio Transilvania, Profit.ro, Clujul de Buzunar.

BILETE pentru conferință pot fi achizționate de pe site: AICI

CONTACTE:

ALINA BOTA

Fondator Comunitatea Mamprenoare

Business Consultant & Senior Trainer LevelUp Vision

Tel: 0737/ 809 697,  e-mail: contact@mamprenoare.eu; alina.bota@levelup.vision

ANCA DINU

Community manager Mamprenoare Cluj

PR T(h)inkerBell/comunicator pe alocuri ADD PR

+40722870000, anca.dinu123@gmail.com

Pentru mai multe detalii, puteți urmări evenimentul și aici.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Uncategorized
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…