Acasă Sport Ediţia a VIII-a a turneului caritabil de amatori Volei2Give a strâns 8100 de lei pentru copii

Ediţia a VIII-a a turneului caritabil de amatori Volei2Give a strâns 8100 de lei pentru copii

6 min citire
Comentariile sunt închise pentru Ediţia a VIII-a a turneului caritabil de amatori Volei2Give a strâns 8100 de lei pentru copii
0
255

În perioada 8-9 decembrie 2018, Cluj-Napoca a fost gazda celei de-a VIII-a ediții a turneului caritabil de volei mixt pentru amatori, V2G.

La turneu s-au inscris 32 de echipe, venite din Bârlad, Breaza, București, Cluj-Napoca, Iași, Jibou, Timișoara, Zalău, dar și din Germania, din Berlin.

Competiția a fost împărțită și în acest an în Turneul V2G pentru avansați și Turneul V2G pentru incepători și s-a desfășurat în sălile de sport de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Școala Generală nr. 15 „Onisifor Ghibu”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”.

Rezultatele sportive ale celei de-a VIII-a ediții sunt:

V2GAvansați

  • Locul 1 – Tulip (prima dată la VOLEI2GIVE)- Cluj-Napoca
  • Locul 2 – We will block you – Cluj-Napoca
  • Locul 3 – No Fear – Bucuresti/Timișoara

V2GIncepători

  • Locul 1 – Fluffy Killers – București
  • Locul 2 – Go Go Dwarfs – București
  • Locul 3 – Emperors – Breaza

Cel mai bun ridicător al turneului a fost Robert Szekely, de la echipa „Nu-i Stres” din Cluj-Napoca. MVP-ul turneului a fost Monica Puianu, de la echipa ”Tulip” din Cluj-Napoca.

Organizatorii s-au gândit și în acest an să recompenseze participarea voleibaliștilor cu premii surpriză. Astfel că au fost împărțite premii pentru Cei mai faini adidasi – Florin Roiban, Cele mai frumoase tricouri – Youngers, Miss VOLEI2GIVE – Gabriela Voronca, Mister VOLEI2GIVE – Alex Pojar.

„Rezultatele” financiare ale competiției se ridică la suma de 8100 de lei, bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea de cadouri de Moș Crăciun copiilor internați la Spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca. De asemenea, o parte din bani vor ajunge la Casa de Copii ”Căsuța Bucuriei”, din Cluj-Napoca.

Ca la fiecare ediție, pentru buna desfășurare a meciurilor, pe lângă organizatori, sunt implicați o seamă de oameni cărora trebuie sa le mulțumim cum se cuvine. Astfel, mulțumirile noastre merg spre:

  • Doamnele Eugenia Marcu, Director Școala „Constantin Brâncuşi”; Monica Bereş, Director „Onisifor Ghibu” și Ana-Felicia Valean, director Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, pentru că ne pun la dispoziție sălile de sport în care să organizăm turneul;
  • Domnii Santa Cristian, Victor Simon și Dragos Rus de la Colegiul Arbitrilor, pentru că ne pun la dispoziție arbitrajul;
  • Voluntarii Melinda Duffner, Alexandra Ivanoff, Bogdan Dume, Rareș Cosma, Gereb Zoltan și Ionuț Sălăgean fără de care ne-ar fi foarte greu să ne organizăm.

Ediția a VIII-a Volei2Give, a fost una plină de surprize, oameni dedicați, competiție și determinare. Ne bucurăm că printre participanți au apărut și echipe noi, cu jucători noi, fapt ce nu poate decât să ne bucure deoarece înseamnă că fenomenul Volei2Give ia amploare. Le mulțumim tuturor pentru participare. Îi așteptăm cu nerăbdare la următoarele ediții Volei2Give cu forțe proaspete și cu aceeași dorință – de a face un copil fericit”, ne-a declarat Florentina Oprea, co-inițiator The Givers.

Turneul sportiv adresat amatorilor, în scop caritabil, al cărei deviză este “Let’s play volley, let‘s have fun!, Let’s give hope!” este organizat bi-anual, începând cu anul 2014, de grupul de inițiativă The Givers, format din Florentina Oprea, Mihai Sepsi, Beatrice Tobias și Raimonda Boian.

Volei 2 Give by The Givers!

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Sport
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Cei mai buni atleți juniori din sud-estul Europei, prezenți săptămâna viitoare pe Cluj Arena, la Campionatul Balcanic

 Consiliul Județean Cluj invită clujenii iubitori ai sportului să vină pe stadionul C…