PNL Cluj organizează miercuri, 28 martie, de la ora 18:00 la Hotelul Univers T dezbaterea cu tema „Digitalizarea României: Radiografie și Soluții”. Dezbaterea este inițiată de Comisia de strategii politice a PNL Cluj-Napoca, iar la aceasta vor fi prezenți Dan Vaman, președinte al Comisiei de strategii politice PNL, Călin Găbudean, consilier local PNL Cluj-Napoca, Ovidiu Câmpean, director Primăria Cluj-Napoca, Dan Tarcea, viceprimar Cluj-Napoca, preşedinte PNL Cluj-Napoca.

În contextul evoluției actuale a tehnologiei, România se vede nevoită să se adapteze acestei evoluții și să folosescă resursele umane, materiale și de cunoaștere pe care le deține pentru a progresa. Vom încerca împreună să reprezentăm clar imaginea actuală a acestei părți a societății românești și totodată vom căuta soluții la problemele identificate. Considerăm necesară o astfel de dezbatere deoarece înțelegem beneficiile pe care cetățenii României le pot avea dacă interacțiunea digitală devine o prioritate la toate nivelurile administraţiei din România.” declară organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

De asemenea, la eveniment sunt aşteptaţi să participe toţi cetăţenii interesaţi: persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Politică
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

MyCluj – aplicație pentru trimiterea sesizărilor către primăria Cluj-Napoca

Primăria municipiului Cluj-Napoca a pus la dispoziția cetățenilor o aplicație prin care po…