PNL Cluj organizează miercuri, 28 martie, de la ora 18:00 la Hotelul Univers T dezbaterea cu tema „Digitalizarea României: Radiografie și Soluții”. Dezbaterea este inițiată de Comisia de strategii politice a PNL Cluj-Napoca, iar la aceasta vor fi prezenți Dan Vaman, președinte al Comisiei de strategii politice PNL, Călin Găbudean, consilier local PNL Cluj-Napoca, Ovidiu Câmpean, director Primăria Cluj-Napoca, Dan Tarcea, viceprimar Cluj-Napoca, preşedinte PNL Cluj-Napoca.

În contextul evoluției actuale a tehnologiei, România se vede nevoită să se adapteze acestei evoluții și să folosescă resursele umane, materiale și de cunoaștere pe care le deține pentru a progresa. Vom încerca împreună să reprezentăm clar imaginea actuală a acestei părți a societății românești și totodată vom căuta soluții la problemele identificate. Considerăm necesară o astfel de dezbatere deoarece înțelegem beneficiile pe care cetățenii României le pot avea dacă interacțiunea digitală devine o prioritate la toate nivelurile administraţiei din România.” declară organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

De asemenea, la eveniment sunt aşteptaţi să participe toţi cetăţenii interesaţi: persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Politică
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

PNL cere demisia ministrului Culturii: ,,Daniel Breaz, cel mai iscusit gropar al Culturii pe care l-au dat PSD-ALDE!”

Întrunită la Brașov pe 29 iunie a.c., Comisia de Cultură, Culte și Minorități a Partidului…