Acasă Povestea noastră

Povestea noastră

De ce noi, şi de ce înca un ziar online?

Răspunsul la intrebare a venit simplu, nu ne regăseam, ca viziune şi ca mod de a întelege reflectarea realităţii, în nimic din ceea ce citeam zilnic.

Nu am găsit nicăieri căldura umană, tipul de ziar care să dea ocazia cititorului să se regăseasca în pagini, să simtă că “acolo” o echipa de oameni frumoşi pregătesc, de fiecare dată, ceva doar pentru ei, cititorii, pentru fiecare în parte.

În acelaşi spirit am ales şi echipa, oameni – prieteni, aleşi tocmai pentru că le pasă de ceea ce se intamplă în comunitate ora de ora, zi de zi, şi fiecare dintre noi aduce cu el o experienta de multe ore si zile petrecute printre oameni. Şi oameni care niciodata nu ar promite ceva ce nu pot face. Pentru că au învăţat ceva de la viaţă, şi de la oamenii cu care au venit în contact.

Categoric, nimeni nu punctează senzaţionalul, pentru că aduce rating. Ştirea işi are rostul ei, poate influenţa destine, bucură sau întristează, de aceea trebuie să fie documentată, verificată şi oferită în mod decent.

Ştim că ne veti urmări atent şi contăm pe semnalările voastre, în timp real, şi ne simtim pregătiţi, flexibili, gata să ne apucăm de treabă!

Şi vă mulţumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.