Acasă Cultură De Ziua Culturii Naţionale are loc inaugurarea secţiei de inițiere fanfară Turda a Şcolii de Arte Cluj!

De Ziua Culturii Naţionale are loc inaugurarea secţiei de inițiere fanfară Turda a Şcolii de Arte Cluj!

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru De Ziua Culturii Naţionale are loc inaugurarea secţiei de inițiere fanfară Turda a Şcolii de Arte Cluj!
0
876

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, inaugurarea secţiei de inițiere fanfară Turda.

Inaugurarea se va desfășura miercuri, 15 ianuarie 2020, de la ora 17.00, în Sala mare a Primăriei Municipiului Turda. Inaugurarea secției de inițiere fanfară Turda este inclus în proiectul “Şcoala Artelor Turdene”, este la a VI-a ediție.

Sunt cuprinse următoarele momente: înmânarea diplomelor de absolvire a Şcolii de Arte Cluj cursanţilor secţiilor de Iniţiere corală, Pictură, Grafică, Artă decorativă Turda şi Câmpia Turzii; momente artistice susţinute de către cursanţii Şcolii de Arte Cluj şi de Corul “Armonia” al Casei de Cultură Turda şi al Asociaţiei “Turda Tin”.

Cu acest prilej va avea loc şi vernisajul expoziţiei absolvenţilor secţiilor de Arte vizuale Turda şi Câmpia Turzii. Inaugurarea secţiei de iniţiere fanfară are drept scop reînvierea mişcării de fanfară în municipiul Turda. La finalul celor trei ani de curs, absolvenţii săi vor obţine diploma de absolvire. Vor avea, totodată, abilitatea de a cânta într-o fanfară de prestigiu, Orchestra de suflători a municipiului Turda.

Pentru mai multe detalii, puteți urmări și aici.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…