Acasă Life & style Stil de viață De ce mă uit la desene animate?

De ce mă uit la desene animate?

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru De ce mă uit la desene animate?
0
176
desene animate

Până acum 2 ani, când aveam televizor, mă mai uitam la desene animate, iar preferatele mele erau Tom & Jerry, Dexter’s Lab, Courage The Cowardly Dog, The Flinstones.

De curând am fost la cinema la „Asterix, Obelix și piatra filosofală”. În timpul vizionării filmului, mi-am dat seama de ce îmi place să mă uit la filme de animație, la desene animate.

Prin filme de acest gen, se poate transmite foarte multă emoție, care în mod normal, s-ar putea transmite mai greu de către actori. În desenele animate, personajele se sperie extrem de tare, râd foarte colorat, se înfurie atât de tare că se înroșesc la față, chiar explodează uneori, plâng cu lacrimi de crocodil, totul e la superlativ. Din cauza asta merg la cinema și la teatru, pentru a simți emoții, pentru a lua o pauză și pentru a mă detașa de gândurile mele timp de 1-2 ore.

De multe ori noi suntem proprii noștri inamici, de multe ori ne auto-sabotăm prin convingerile limitative ce le posedăm, uitând că există o mare putere în noi și că suntem în stare să ne transformăm după bunul plac. Ne putem îndeplini orice dorință avem. E greu să faci primul pas, e greu până realizezi că poți face lucruri pe care înainte nu te-ai fi gândit că le-ai fi putut face. Dar făcând lucruri mici de acest gen, încrederea în forțele proprii îți va crește. Îți vei putea stabili apoi obiective mai înalte, și uitându-te în trecut la realizările tale mai mici, vei căpata încrederea că le vei putea indeplini.

Încarcă mai mult de Nelu-Cristian Țone
Încarcă mai mult în Stil de viață
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Concerte educative în scop caritabil

Academia de Muzică „Gheorghe Dima” organizează a treia ediție de Concerte educative în sco…