Acasă Social De 8 Martie, adoptă un cățel!

De 8 Martie, adoptă un cățel!

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru De 8 Martie, adoptă un cățel!
0
276

Femeile din viața noastră merită tot ce este mai bun. Ele merită mai mult decât un cadou, de 8 Martie. Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca ne oferă șansa să le oferim emoție, bucurie și totodată să facem și o faptă bună.

Bruno, Max, Lucky, Happy, Elsa și Joy. Ei sunt căței și cățelușe de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca.De asemenea sunt cadoul ideal, plin de emoție, pe care îl putem oferi.

Adoptă un cățel și oferă emoție!

“Cățelușii se adoptă în mod gratuit, având efectuate deparazitări interne și externe, operațiuni de sterilizare si microcipare. Vaccinările necesare sunt efectuate corespunzător vârstei. De asemenea, câinii primesc un carnet de sănătate și sunt înregistrați în Registrul Național al Câinilor cu Proprietar (RECS)”, declară Cristian Pop, medic veterinar la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân.

Programul cu publicul al Centrului de pe str. Bobâlnei nr. 65 este de luni până vineri, între orele 07:00 – 15:00, miercuri între orele 07:00 – 17:00 , iar actele necesare pentru adopția unui câine sunt: act de identitate, adeverința de angajat și act de spațiu.

Ne place să privim fotografii cu căței, le apreciem și trăim emoție atunci când îi vedem. Acum putem să transformăm toate acestea în realitate. Oferiți în dar, de 8 Martie, un cățel!

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Social
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Drepturile nevăzătorilor, încălcate din nou

„Sunt peste 100.000 de oameni în România care suferă de deficiențe grave sau sunt ne…