Acasă Sport Cupa Transilvania Grappling aduce bucuria sărbătorilor în casele a peste 60 de familii. Evenimentul caritabil ajuns la a VII-a ediție

Cupa Transilvania Grappling aduce bucuria sărbătorilor în casele a peste 60 de familii. Evenimentul caritabil ajuns la a VII-a ediție

5 min citire
Comentariile sunt închise pentru Cupa Transilvania Grappling aduce bucuria sărbătorilor în casele a peste 60 de familii. Evenimentul caritabil ajuns la a VII-a ediție
3
596

Autor: M.M.

Brazilian Power Team organizează Cupa Transilvania Grappling, care anul acesta a ajuns la cea de-a VII-a ediţie. Evenimentul va avea loc pe 15 decembrie 2018, începând cu ora 9.00. Locația este Sala de Sport din comuna Apahida, județul Cluj. Obiectivul Cupei Transilvania Grappling este colectarea de ajutoare şi donaţii ce constau ȋn alimente și care vin ȋn sprijinul a peste 60 de familii şi, ȋn special, pentru copiii acestora. Totul pentru a aduce un strop de bucurie şi lumină ȋn prag de sărbători celor peste 60 de familii. Proiectul este derulat printr-un strȃns parteneriat cu Okami Figthgear, un furnizor principal de echipamente pentru arte marţiale.

Premii pe măsura performanței

Ȋn cadrul galei se vor desfăşura mai multe competiţii sportive. Premiile se anunţă a fi pe măsura performanţei, ȋn valoare de 1000 euro. Cupa Transilvania Grappling va ȋntruni participanţi din toată ţara. Suntem invitați să ne alăturăm acestei iniţiative prin participarea cu multă generozitate. Intrarea este deschisă publicului larg şi presupune din partea invitaţilor un gest caritabil.

Oamenii carității

Aşa cum deja suntem obişnuiţi, cei de la Brazilian Power Team, avȃndu­-l ca mentor şi antrenor pe Mircea Cubleşan, s-au ȋnscris deja ȋntr-o tradiţie veche. Aceea de a se implica ȋn societate prin acţiuni şi proiecte caritabile. Oameni cu suflet mare, sensibili la ȋncercările şi nevoile celorlalţi, demonstrează o stare de spirit plină de căldură, umanitate şi solidaritate dincolo de practicarea unor sporturi dure, cum este şi Jiu Jitsu.

Familia celor care luptă

Mircea Cubleşan, ȋmpreună cu colegii şi partenerii săi de echipă de la Brazilian Power Team, au reuşit să construiască ȋn jurul lor o adevărată familie. Pentru ei, performanţa şi fericirea tuturor sunt esenţiale. Lupta nu este doar despre forţa fizică ori strategie de gȃndire şi tehnică de a ȋnvinge adversarul. Este şi exerciţiu de a ne ȋnvinge egoismul şi individualismul care ne separă şi ne fac indiferenţi la dificultăţile şi lipsurile celor din jurul nostru.

Antrenorul Mircea Cubleșan

Sportiv de performanţă clujean, Mircea Cubleşan este antrenor şi membru al asociaţiei IRIS Power GYM din Cluj-Napoca. A pregătit numeroşi participanţi şi a obţinut mai multe premii şi medalii la concursuri şi competiţii sportive din ţară şi străinătate ȋmpreună cu elevii săi.

Organizatorii evenimentului mizează pe prezenţa noastră, sâmbătă, 15 decembrie. Fiind prezenți, atȃt performanţa participanţilor ȋnscrişi ȋn competiţii, cȃt şi acţiunea caritabilă organizată cu această ocazie va fi un succes!

Puteți urmări detaliile evenimentului și pe pagina de facebook a evenimenului: https://www.facebook.com/events/483877695353295/

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Sport
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Cei mai buni atleți juniori din sud-estul Europei, prezenți săptămâna viitoare pe Cluj Arena, la Campionatul Balcanic

 Consiliul Județean Cluj invită clujenii iubitori ai sportului să vină pe stadionul C…