Acasă Social Educație Cum să depășești blocajele din calea atingerii obiectivelor personale- Gimini Workshops

Cum să depășești blocajele din calea atingerii obiectivelor personale- Gimini Workshops

11 min citire
0
2
327

Despre Gimini Workshops

Începe să-ți iei în serios viața și obiectivele personale, alături de oameni care vor și care pot să te sprijine. Participă la primul workshop practic în care poți să-ți definești structurat obiectivele, să identifici actorii și obstacolele, dar mai ales să descoperi noile obiceiuri, care integrate în rutina zilnică, te aduc mai aproape de succes.

Vino pe 12 iunie 2018, la Biblioteca Județeană Octavian Goga, la ora 19:00, când începe Gimini Workshops, Modul 1. Workshop-urile Gimini sunt organizate de catre Institutul Gimini, din Cluj Napoca, o asociație non-profit a căror membri se ghidează după următoarea viziune:

Să fim din ce în ce mai mult noi înșine și să facem ce ne aduce pace și bucurie.

Să ne trăim talentele și vocația, fiind noi înșine și punându-ne darurile în slujba celorlalți.

Să fim și fiind, să ajutăm și pe alții să fie!         

 

Titlul workshop-ului propus să înceapă marți, la Biblioteca Județeană Octavian Goga, provoacă cu o întrebare:  „Ce te oprește să fii fericit?

Cauți răspuns la întrebarea aceasta, dar nu știi cum și ce să faci mai departe?

Gimini Workshops Modul 1 este workshopul la care mergi și lucrezi intensiv, timp de 5 săptămâni – câte 2 h pe săptămână, pe un obiectiv important pentru tine.

Pentru cele mai multe din obiectivele tale nu vei avea nevoie de resurse materiale suplimentare, ci de energie, motivație, voință și susținere.

Workshop-ul  Gimini oferă o metodă de lucru testată și replicabilă pentru orice obiectiv ulterior; participanții vor primi unelte de aplicat imediat, atât tactice, cât și strategice, unelte de management personal, de time management, sprijin specializat, sprijin moral, teme și evaluari intermediare.

La workshop, pot participa orice persoane care au 18 ani și care se identifică cu provocări de genul:

  • Îmi propun de multă vreme să acționez și nu găsesc resursele interne
  • Vreau să aloc timp și energie pentru mine însămi și caut un loc unde să mă încarc de energie
  • Am probleme la serviciu cu colegii sau șefii mei și nu stiu cum să le gestionez
  • Nu mai reușesc să dedic timp priorităților mele, pentru că îl dedic deja priorităților altora

 

Oferit de Institutul Gimini, Gimini Apps și Agora Consulting, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj-Napoca

Institutul Gimini este o asociație non-profit, din Cluj-Napoca, finanțată prin suportul membrilor, al participanților și prin sponsorizări. Aceasta încurajează donațiile, atât în cutia de donatii prezentă la fiecare întâlnire din cadrul workshop-urilor, cât și în contul Institutului Gimini, RO51BTRLRONCRT0285968901, Banca Transilvania.

Gimini Modul 1 este un workshop GRATUIT în 5 ETAPE, ce va incepe in 12 iunie 2018, ora 19:00 – 21:00 și va continua în 19.06.2018, 26.06.2018, 03.07.2018 și 10.07.2018, în același interval orar;

Ce spun cei care au trecut prin workshop-urile Gimini:

Bianca, 24 ani

Gimini pentru mine a însemnat cel mai bun lucru ce mi se putea întâmpla. Workshop-ul a venit într-o perioadă în care nu puteam primi acel ajutor din partea altcuiva (și chiar aveam nevoie de ajutor). A fost ceva natural, ca o gură proaspătă de aer, venită chiar în momentul când începea senzația de lipsă a oxigenului.

Chiar dacă nu a fost un parcurs ușor și în sinea mea am acceptat cu greu să mă las ajutată (a fost dificil mai ales să accept că ceva nu e ok cu mine), Gimini m-a făcut să realizez că ceea ce credeam că mă face să fiu bună și să am succes, de fapt mă trage înapoi, mă apasă pe umeri și nu mă lasă să mă bucur de mine ca și persoană libera și fericită, dar nici de persoanele din jurul meu.

Cel mai important e că am acceptat asta și am văzut că există și alte modalități de a avea succes. Modalități care nu mă seacă de puteri (emoțional și fizic).

Fiind tânără și la început de carieră, Gimini m-a ajutat să îmi dau seama că fac ceva ce mi se potrivește, m-a ajutat în relațiile cu părinții, cu partenerul, cu prietenii, dar în special cu mine. Acum, cunoscându-mă mai bine, funcționez mult mai bine.

E foarte greu să accepți că ce credeai bun despre tine, de fapt nu e, dar Gimini e acolo mereu să te asigure că tu poți și meriți să trăiești în pace și bucurie. Nu ești singur niciodată în drumul spre cea mai bună versiune a ta.

Trăiesc în pace și bucurie și asta îmi ocupă tot timpul 🙂

 

Iosif, 25 ani

Pe mine Gimini m-a ajutat mult să înțeleg care a fost parcursul meu în viață de până acum, să îmi clarific unde vreau să ajung, cum vreau să trăiesc și care sunt cele mai bune unelte ce mă ajuta în această călătorie a mea către pace și bucurie.

Simt că am mai mult awareness, sunt mai conștient și îi pot înțelege mai bine pe ceilalți.

 

Monica, 21 ani

Șansa de a participa la Gimini, în cazul meu, a venit în momentul în care toate lucrurile din viața mea, păreau a lua o întorsătura ciudată. Voiam să știu ce trebuie să fac,  cum trebuie să-mi gestionez activitățile ca la sfârșitul zilei să fiu mulțumită de mine. Am acceptat ajutorul primit din partea acestor omuleți care m-au întâmpinat cu sufletul deschis. Am îmbrățișat cu drag tot ce mi s-a oferit aici, iar azi mă pot mândri cu drumul pe care l-am parcurs. Am ajuns să-mi cunosc anumite talente pe care de mic copil le-am îngropat undeva în minte, ascunzându-le de ceilalți. Am învățat să fiu copil în familia mea, dar mai ales am realizat cât de norocoasă sunt că am această familie.

Sunt mai mult decât recunoscătoare că am apucat să fac parcursul Gimini, mai ales că mi s-a oferit această ocazie în perioada de studenție.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Educație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verificați de asemenea

Cupa Transilvania Grappling aduce bucuria sărbătorilor în casele a peste 60 de familii. Evenimentul caritabil ajuns la a VII-a ediție

Autor: M.M. Brazilian Power Team organizează Cupa Transilvania Grappling, care anul acesta…