Acasă Cultură “Eu sunt Învierea”: concertul ecumenic susținut de distinsa Corală “Voci Transilvane”

“Eu sunt Învierea”: concertul ecumenic susținut de distinsa Corală “Voci Transilvane”

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru “Eu sunt Învierea”: concertul ecumenic susținut de distinsa Corală “Voci Transilvane”
0
471

Corala „Voci Transilvane”a Direcției – Casa Municipală de Cultură-, din cadrul Centrului de Cultură Cluj-Napoca (Serviciul Public de Administrare a Obiectivelor Culturale), vă invită, Marți 16 aprilie, începând cu ora 18.30, în sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, la un Concert ecumenic de Paști.

Aflați deja în Postul Paștelui, în curând vom auzi clopotele ce vor vesti Învierea Domnului Iisus Hristos. Iar pentru a aduce mai aproape de dumneavoastră aceste momente atât de înălțătoare, Corala „Voci Transilvane” vă va ferici cu melodii alese, toate adunate într-un concert plin de emoție și spiritualitate: “Eu sunt Învierea”.

Un drum al muzicii creat pentru dumneavoastră de Corala „Voci Transilvane”

Oameni binecuvântați cu harul cântului și dirijați de maestrul Adrian Corojan, au pregătit cu stăruință pentru dumneavoastră, piese ce vă vor bucura auzul și vă vor atinge sufletul. Alături de mezzosoprana Melinda Duffner și pianista Natalia Constantin, Corala vă va purta pe un drum al muzicii, pavat de lucrări ale compozitorilor, dintre care amintim pe Augustin Bena, Leonard Cohen, Gheorghe Cucu, Franz Listzt și Ciprian Porumbescu. Iar ineditul nu se oprește aici! Pe rând, Corala vă va interpreta în limba română, ebraică, elină, engleză, italiană, latină, slavonă și spaniolă.

Sunteți așteptați astfel, la un inedit concert ecumenic, prilej de a asculta, fredona și trăi cunoscute și îndrăgite melodii: de aici și de pretutindenea.  În sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei vor răsuna glasurile acelor oameni simpli, dar binecuvântați cu darul cântului și uniți de aceeași pasiune: muzica. Toate acestea prilejuite de înălțătoarea perioadă a acestui an: perioada Sărbătorilor Pascale.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…