Acasă Contact

Contact

Exponentul își dorește să fie o parte activă a comunității. Să ascultăm atent părerile cititorilor pe care vrem să îi informăm corect, dându-le un punct solid de ancorare în realitatea cotidiană. Să venim cu o alternativă la subiectele senzaționale ori prea puțin documentate. Indiferent de motivul pentru care cititorii apelează la noi ca sursă de informare, vom încerca mereu să oferim articole de calitate, bine documentate și utile.

Vom fi un mesager al informațiilor din diferite domenii cu obiectivul declarat de a livra coerent și la timp mesajul. Vom avea grijă să explicăm atât impactul în societate a evenimentelor tratate cât și contextul acestora. Fie că e vorba de mediul economic, politic ori social, cititorii vor afla de la noi ultimele noutăți, iar noi îi vom întâmpina cu articole cuprinzătoare și de încredere. Datoria față de public și dorința de a afla adevărul ne vor ghida în fiecare moment.

Membrii echipei noastre vor lucra mereu onest și serios, conștienți de rolul pe care îl avem în societate și vor căuta mereu să răspundă la nevoile publicului. Prin munca noastră de zi cu zi vom ajuta publicul să-și facă o imagine cât mai aproape de real a societății noastre. Astfel, dorim să devenim un partener de bază al cetățenilor.

 

Contact

Contact

Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 146, et. 1

Telefon: 0770.616.538

E-mail: stiri@exponentul.ro

Web: www.exponentul.ro

 

                                                 Trimite-ne un mesaj


Comentariile sunt închise.