Acasă Social Sănătate Consiliul Județean Cluj a achiziționat 25 de echipamente medicale urologice noi

Consiliul Județean Cluj a achiziționat 25 de echipamente medicale urologice noi

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Consiliul Județean Cluj a achiziționat 25 de echipamente medicale urologice noi
0
243

Consiliul Județean Cluj a achiziționat recent 25 de echipamente medicale urologice și aparate medicale ultramoderne care au fost date în folosință în cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) Cluj

Peste 250.000 de lei au costat cele douăzeci și cinci de echipamente medicale urologice și aparatele medicale. Banii au fost special alocați în acest scop de către forul administrativ județean. Ei au fost folosiți pentru dotarea Institutului de Transplant Renal cu un transductor convex pentru ecograf. S-au achiziționat și un ghid pentru puncție, un transductor liniar pentru ecograf, două ureteroscoape rigide, șase monitoare pentru urmărirea funcțiilor vitale ale pacienților, 10 seringi automate, 2 seringi automate TCI, un ultracongelator pentru uz medical și o trusă chirurgicală.

Președintele Consiliului Județean Cluj consideră că achiziția de aparatură medicală de ultimă generație este mai mult decât necesară. Aceasta este vitală pentru efectuarea celor mai complexe investigații și tratamente. Investițiile realizate constant de forul administrativ județean în domeniul sanitar contribuie în mod direct la creșterea calității actului medical. Prin urmare, contribuie și la salvarea vieții și a sănătății a mii și mii de pacienți, anual.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Sănătate
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Trei noi echipamente medicale achiziționate pentru Institutul de Urologie

Consiliul Județean Cluj a achiziționat trei noi echipamente medicale ultraperformante pent…