Acasă Business În martie Clujul devine capitală internațională a coaching-ului. Conferinţa Internaţională de Coaching AGAPE

În martie Clujul devine capitală internațională a coaching-ului. Conferinţa Internaţională de Coaching AGAPE

5 min citire
Comentariile sunt închise pentru În martie Clujul devine capitală internațională a coaching-ului. Conferinţa Internaţională de Coaching AGAPE
3
549

Anul 2019 a început în forţă pentru echipa AGAPE, cu lansarea oficială a site-ului Conferinţei Internaţionale de Coaching AGAPE, care va avea loc în Cluj Napoca, în data de 27 martie 2019, începând cu ora 08:30. Locul ales pentru această conferinţă adresată mediului de business este Grand Hotel Italia.

Coaching-ul în cultura organizațională

În cadrul Conferinţei Internaţionale de Coaching AGAPE Cluj 2019 vor fi abordate subiecte de leadership şi cum poate fi încorporat coaching-ul în cultura organizațională. Speakeri de talie mondială se reunesc pentru prima dată la Cluj cu scopul de a împărtăşi experienţa lor în coaching cu profesioniști din mediul de business, lideri, manageri şi alţi coach. Programul conferinţei şi lista de speakeri pot fi consultate pe site-ul Conferinței Agape.

În sălile Grand Hotel Italia sunt așteptați la conferință peste 350 de participanți din toate colțurile lumii. Invitații sunt 4 speakeri de talie internațională din Singapore, Marea Britanie, Portugalia și România, alături de 6 facilitatori ce vor susține ateliere de lucru povenind din Beirut, Finlanda, Suedia, Bulgaria și România.

AGAPE Cluj 2019 are ca temă principală călătoria profesională from good to great, dorind să deschidă noi oportunități de dezvoltare participanţilor aşteptaţi la eveniment, prin prezentări relevante şi aplicabile, workshop-uri practice cu coach internaţionali şi networking cu cei mai buni profesioniști din industria coaching-ului. Limba oficială a evenimentului este engleza.

Conferinţa este la cea de-a doua ediţie în România, prima ediţie având loc la Iaşi în octombrie 2018. Pe termen lung, echipa din spatele Conferinţei AGAPE își propune să sporească gradul de conștientizare al artei, științei și practicii coaching-ului profesional, să contribuie la creșterea și vizibilitatea coaching-ului profesional în România și să contribuie dezvoltarea profesiei de coach în beneficiul afacerilor și societății din regiune.

Conferința cu un nume predestinat

AGAPE semnifică iubire, grijă pentru tot și toate. Astfel că, misiunea conferinței este de a creea un spațiu colaborativ destinat să inspire, să dezvolte și să pună în contact coach profesioniști cu oameni din variatele domenii ale business-ului și din societate, în general.

Pentru cei trei fondatori ai Conferinței AGAPE: Magda,  Monica și Laurențiu-  coaching-ul mai presus de tehnici și instrumente, este măiestrie. Măiestria de a crea un  spațiul de încredere și apropiere pentru client, de a auzi dincolo de cuvinte și de a aduce la suprafață răspunsuri autentice, eliberatoare de constrângeri, pline de ses pentru împlinirea personală și profesională a clienților .

Bilete Early Bird au fost puse in vânzare şi sunt disponibile pe site-ul Conferinţei Internaţionale de Coaching AGAPE Cluj 2019.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Business
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Cum păstrăm angajaţii implicaţi şi motivaţi-International Coaching Week

Săptămâna trecută, clujenii au avut ocazia de a învăța mai multe lucruri eficiente din eve…