Acasă Social Voluntar pentru Societate Concertul caritabil de pricesne pentru susținerea Centrului de zi „Acoperământul Maicii Domnului”

Concertul caritabil de pricesne pentru susținerea Centrului de zi „Acoperământul Maicii Domnului”

3 min citire
0
0
148

Cu gând bun și nobil scop, oameni încununați cu harul cântului bisericesc organizează în preajma Sărbătorilor Pascale un spectacol caritabil. Astfel că, pe 17 aprilie, începând cu ora 19.00, sunteți așteptați la Cinematograful Mărăști, să fiți binecuvântați cu un emoționant concert de pricesne.

Concertul de pricesne este creat de câțiva oameni cu suflet mare, ce își doresc să aducă un strop de bucurie Centrului de zi „Acoperământul Maicii Domnului”. Pe rând, vor împărtăși cu dumneavoastră frumosul cânt bisericesc Daciana și Suzana Vlad, Iulia Bucur, Adriana Irimieș, Mihai Trif, Olimpia Guzu, Grigore Sâmboan, Mihai Poșteanu, Elisabeta Guzu, Alina Ceuca și Alexandra Togănel. Distinsul eveniment va fi prezentat de artistul Andrei Romanică.

Despre Centrul de zi „Acoperământul Maicii Domnului”

Acești oameni binecuvântați cu harul cântului fac, în preajma Sărbătorilor Pascale o faptă bună pentru copiii și mamele care au nevoie de ajutor. Și ce poate fi mai nobil decât un concert caritabil în care le este mângâiat și sufletul de  divinul cânt bisericesc?

Centrul de zi pentru prevenirea abandonului copiilor este singurul centru de zi din judeţul Cluj care oferă servicii gratuite de îngrijire, educative, recreative, de socializare și medicale pentru copiii între 0-3 ani ai mamelor aflate în dificultate. Acești copii nu ar avea nicio șansă în altă instituție educativă, mamele lor neavând la momentul solicitării de servicii niciun loc de muncă, locuință, resurse materiale, medic de familie, acte de identitate, neputând îndeplini condițiile de admitere într-o creșă. La acestea se adaugă igiena deficitară, neglijarea sănătății și educației copilului.

Prețuim oamenii care fac fapte bune și vă invităm să luăm parte, împreună, la emoționantul concert de pricesne. Mai multe detalii despre concert puteți găsi pe pagina evenimentului, iar despre nevoile Centrului de zi, precum și despre cum puteți să îi ajutați, mai multe informații veți găsi aici.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Voluntar pentru Societate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verificați de asemenea

UBB organizează o campanie de colectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice

Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș-Bolyai organize…