Acasă Cultură Concert caritabil în Aula Magna din cadrul campusului USAMV

Concert caritabil în Aula Magna din cadrul campusului USAMV

6 min citire
Comentariile sunt închise pentru Concert caritabil în Aula Magna din cadrul campusului USAMV
0
188

Organizația Studenților Biotehnologi, Piscicultori și Zootehniști vă invită la un concert caritabil pe 11 decembrie 2018, de la ora 19.00, în Aula Magna  „Mihai Șerban” din cadrul campusului Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Generozitatea fiecărui participant la spectacol va fi, în fapt, biletul de intrare la spectacol. Astfel că, printr-o contribuție financiară sau cu alimente neperisabile pentru copiii de la Organizația Creștină „Something New” din Cluj-Napoca, puteți participa la spectacolul caritabil pe care profesori și studenți ai USAMV l-au pregătit cu bucurie și gând bun.

Organizația studenților Biotehnologi, Piscicultori și Zootehniști din cadrul Facultății de Zootehnie și Biotehnologii din Cluj-Napoca a luat naștere în anul 2012 și are ca scop dezvoltarea și susținerea tinerilor prin activități de dezvoltare personală, cunoaștere și organizarea de evenimente caritabile.

Organizația Creștină „Something New” este o asociație fără scop lucrativ, cu sediul în Cluj- Napoca, pe strada Paris, care urmărește obiective dihotomice. Programul oferit reprezintă o formă de suport activ acordat copiilor ce provin din familii defavorizate, a căror venituri sunt insuficiente pentru acoperirea nevoilor minime, spațiul de locuit și condițiile de igienă fiind necorespunzătoare creșterii și îngrijirii copiilor. Organizația își desfășoară activitatea de mai bine de 5 ani, iar scopul nobil ce însuflețește organizația este dezvoltarea educațională, artistică și culturală a copiilor care provin din familii defavorizate din cauza sărăciei.

Printre obiectivele Organizației Creștine „Something New”, amintim cu bucurie și apreciere pentru grija pe care o poartă asociația comunității clujene, două dintre aceste. Reintegrarea în societate a unor copii sau părinți aflați în situație de excluziune socială și socializarea prin programe adaptate nevoilor beneficiarului sunt cele două obiective pe care cei de la Organizația Creștină „Something New” le au în vedere de fiecare dată când dau naștere unei activități.

Programul de marți seară va debuta cu un cântec patriotic susținut de Pui Ana-Maria, studentă în anul al IV-lea la specializarea Biotehnologii. Specializarea Biotehnologii se bucură și de tineri artiși pasionați de poezie. Progamul va continua astfel cu o poezie recitată de Grapini Aurel, student în anul al II-lea. Ansamblul „Cununița Baciului” va aduce voia bună cu cele trei dansuri populare pregătite. Ilinca Horoiu, studentă în anul I, tot la specializarea Biotehnologii, ne va aminti de importanța colindelor în această perioadă, interpretând frumoasa și emoționanta colindă „Galbenă Gutuie”. În program există și o piesă de teatru, interpretată de voluntarii asociației.  Tema piesei de teatru este „personaje istorice în zilele noastre” și, fiind un pamflet, piesa de teatru trebuie tratată ca atare.

Spectacolul se va încheia pe note muzicale și sunete de chitară. Ilinca Horoiu va mai bucura auzul spectatorilor cu o colindă în limba engleză, „The magic of christmas day”, urmând apoi Corul OSBPZ, care va menține spiritul sărbătorilor cu alte două colinde. Pentru final, Irina Nistor, studentă în anul al IV-lea la Biotehnologii, a pregătit un solo cu chitara.

Închinat unei cauze nobile și ajutând comunitatea clujeană, Organizația Studenților Biotehnologi, Piscicultori și Zootehniști alături de Organizația Creștină „Something New” vă așteaptă marți seara, 11 decembrie să fiți alături de ei și copiii pentru care vor să facă un bine. Exponentul.ro va fi prezent și susține acest eveniment în calitate de partener media.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

A avut loc vernisajul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca

Micuța și cocheta Galerie “Arte” de pe strada Vasile Alecsandri nr.1, a Școlii Populare de…