Acasă Social Educație Grădinița muzicală. Zilele Porților Deschise pentru prichindei

Grădinița muzicală. Zilele Porților Deschise pentru prichindei

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Grădinița muzicală. Zilele Porților Deschise pentru prichindei
1
324

Miercuri, 23 ianuarie, Colegiul de Muzică Sigismund Toduță își deschide porțile pentru părinții care au prichindei ce pășesc cu emoție în clasa pregătitoare. Evenimentul va avea loc începând cu ora 16.30 și va fi însoțit de emoția și bucuria cântului, cadru specific Colegiului de Muzică.

Părinții vor fi așteptați de către membrii Colegiului pentru a se cunoaște și a le fi prezentată oferta educațională și proiectele la care cu bucurie, părinții sunt invitați să ia parte. În acest timp, copiii pot participa la activitățile grădiniței muzicale. Aceștia se pot juca și bucura pe note muzicale, am putea spune.

70 de ani de învățământ muzical

În prezent, Colegiul de Muzică, monument de istorie, tradiție și excelență, se mândrește cu generații de copii înzestrați cu un deosebit talent. Colegiul se mândreşte şi cu meritul de a se situa permanent pe podiumul virtual al celor mai bune trei instituții de învățământ de profil din România.

Recent, instituţia a accesat primul său proiect Erasmus+, prin care educaţia muzicală oferită elevilor dobândeşte noi dimensiuni europene, certificând totodată valoarea şcolii muzicale clujene, cu trecutul său de două secole.

Astfel, părinții sunt așteptați miercuri, 23 ianuarie pentru a lua parte la Ziua Porților Deschise a Grădiniței Muzicale.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

De Ziua Culturii Naţionale are loc inaugurarea secţiei de inițiere fanfară Turda a Şcolii de Arte Cluj!

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează cu prilejul Zilei Culturii N…