Acasă Politică Administrație Clujenii își pot exprima votul final în cadrul procesului Bugetare participativă 2019

Clujenii își pot exprima votul final în cadrul procesului Bugetare participativă 2019

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Clujenii își pot exprima votul final în cadrul procesului Bugetare participativă 2019
0
255

Astăzi, 28 octombrie 2019, a început a doua etapă de vot din cadrul procesului Bugetare participativă, ediția 2019.

Astfel, toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj și au împlinit vârsta de 18 ani, își pot exprima votul pentru proiectele preferate. Acestea au intrat în această a doua etapă de vot. Este vorba despre 30 proiecte, primele trei proiecte clasate în funcție de numărul de voturi din fiecare din cele șase domenii au intrat automat în a doua etapă de vot. Celelalte vor fi alese în funcție de numărul de voturi obținute, indiferent de domeniul din care fac parte.

Conform Regulamentului procesului Bugetare participativă Cluj-Napoca 2019, în această a doua etapă de vot, fiecare cetățean poate alege un singur proiect din cele 30. La finalul celei de a doua etape de vot, vor fi selectate un număr de 15 proiecte. Acestea vor fi implementate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca începând cu anul 2020. Primul proiect din fiecare domeniu clasat în funcție de numărul de voturi va fi selectat automat. Restul proiectelor vor fi selectate în ordinea numărului de voturi, indiferent de domeniul din care fac parte.

Procesul de vot are loc exclusiv online, prin intermediul platformei www.bugetareparticipativa.ro. Pentru a putea vota este necesară crearea unui cont pe această platformă sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Doar persoanele care se află fizic în aria teritorială a municipiului Cluj- Napoca pot vota.

Cei care nu sunt familiarizați cu mediul online sau nu au momentan acces la internet, pot apela la biroul amenajat de către Primărie la Centrul de Cultură Urbană Casino. Programul este fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 – 17:00.

A doua etapă de vot are loc în perioada 28 octombrie-17 noiembrie inclusiv. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 25 noiembrie, conform calendarului procesului.

 

Informații suplimentare despre procesul Bugetare participativă:

Website: www.bugetareparticipativa.ro;

Email: bugetareparticipativa@primariaclujnapoca.ro;

Telefon: 0371 376 646 (de luni până vineri între orele 13.00-17.00)

Facebook: Bugetare

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Administrație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…