Acasă Sport CFR Cluj – Slavia Praga, cel mai așteptat meci al săptămânii, este SOLD OUT

CFR Cluj – Slavia Praga, cel mai așteptat meci al săptămânii, este SOLD OUT

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru CFR Cluj – Slavia Praga, cel mai așteptat meci al săptămânii, este SOLD OUT
0
579

CFR Cluj – Slavia Praga, cel mai așteptat meci al săptămânii, este SOLD OUT. Meciul din această seară dintre CFR Cluj – Slavia Praga este așteptat cu sufletul la gură de suporteri, drept dovadă stând chiar vânzarea foarte rapidă a biletelor, iar de aici o singură concluzie poate fi luată: partida a stârnit deja un enorm interes.

Primirea pe care au primit-o campionii la întoacerea acasă a fost una cu adevărat de neuitat după victoria cu cei de la Glasgow Celtic, unde scorul a fost 3-4. Astăzi urmează un nou meci cu emoții pentru echipa campioană a României.

Peste 15.000 de suporteri le vor oferi jucătorilor puterea de a merge mai departe împotriva celor din Praga, care se vor bucura de prezența a circa 400 de suporteri.

Cel mai fierbinte subiect la ora actuală în Cluj este cel legat de posibila calificare a echipei clujene în grupele Chapions League. Dan Petrescu a fost vizibil încântat de momentele de care se bucură echipa sa, iar jurnaliștii au sesizat acest lucru, ieri la conferința de presă: „Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nimeni nu credea în Dan Petrescu şi CFR Cluj, doar după acest meci (n.r. – cu Celtic Glasgow) s-au schimbat opiniile. Băieţii mei au câştigat foarte mult entuziasm şi încredere. Ştim că la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri va fi imposibil să ne calificăm” .

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Sport
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Campionul mondial Bogdan Blăjan intră în cușcă pentru a lupta pe 26 octombrie, la Gala Internațională de MMA și Kickbox Cluj

Bogdan Blăjan este un tânăr care practică de ani buni sporturi de performanță, având la ac…