Acasă Social Voluntar pentru Societate Cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România ajunge şi la Cluj

Cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România ajunge şi la Cluj

9 min citire
Comentariile sunt închise pentru Cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România ajunge şi la Cluj
5
564

Comunitatea Mamprenoarelor din Cluj organizează joi, 7 martie, începând cu ora 10.00, un eveniment dedicat mamelor victime ale violenței domestice, alăturându-se campaniei naționale Adoptă o Mamă, inițiată de Mirela Retegan.

Evenimentul care va avea loc la Apartament 1 Bistro&Bar este, în fapt, o reconectare a acestor femei la ziua de 8 martie, la ceea ce ar trebui să însemne ea pentru o femeie: o pauză de la grijile zilnice, o ieșire în oraș cu fetele, la o tură de cumpărături și o surpriză de final pentru suflet.

Aceste mame merită mai mult

Mamprenoarele şi Oriflame România vor oferi pachete în care se vor regăsi genți, eșarfe, cercei, brățări, dar și cosmetice-mici bucurii ale femeilor pe care aceste mame nu și le pot permite. Răsfățul culinar pe care aceste mame îl merită este asigurat de către Apartament 1 Bistro&Bar. Dragostea și aprecierea pentru femeie în această lună a Mărțișorului este un alt prilej de a aduce pe chipul acestor femei zâmbet și amintirea faptului că 8 martie este și despre ele. Așadar, pentru concertul Tu ești primăvara mea, susținut de Ad Libitum Voices, organizatorii oferă fiecărei doamne un bilet.

Mamele acestea au avut curaj să fugă din calea violenței și au făcut acest lucru în primul rând pentru cei cărora le-au dat viață: copiii lor. Copiii sunt bucuria cea mai înălțătoare a spiritului, motivul și puterea de a continua. Iar pentru aceștia, Mirela Retegan, creatoarea Găștii Zurli, va oferi personal invitații la spectacolul din Cluj-Napoca. Casa Zurli se va opri în orașul nostru pe 24 martie la Sala Polivalentă și va aduce zâmbet pe chipul copiilor.

Și noi putem oferi mai mult acestor mame

Cu aceeași noblețe și grijă pentru mamele victime ale violenței, comunitatea Mamprenoarelor continuă alături de Mirela Retegan această campanie. Avem astfel șansa de a contribui și noi la această campanie.

Putem și noi oferi acestor mame un cadou simbolic în semn de apreciere și ajutor. Cadourile oferite femeilor ce au avut curajul de a fugi din calea violenței partenerului de viață pot fi depuse la cele două centre de colectare. Alături de cadou, puteți așterne pe o foaie câteva rânduri unei mămici care trece printr-un moment greu și are nevoie de sprijin.

Cele două centre de colectare sunt Zem Center, situat pe strada Brâncuși, numărul 53 și Magazinul La Maison du Savon de Marseille Romania, ce se află pe strada Baba Novac, numărul 17.

Începuturile campaniei Adoptă o mamă!

Iată și mesajul de la care a pornit întreaga campanie, mesajul celei care a dat startul în toată țara:

”Sunt Mirela Retegan și am ales să am grijă de mamele care au nevoie de ajutor! Intră cu mine în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România !

Adoptă o mamă! Am ales să am grijă de acele femei care au avut curajul să fugă din calea unor soți, parteneri agresivi și să se refugieze împreună cu copiii lor în Casele Apgar ale Asociației Touched România, în speranța că aici vor găsi puterea să pornească pe un drum nou în viață, pavat cu înțelegere, susținere și dragoste.

Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul.

Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara.

Intră în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România, pregătește un pachet în care pui orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei ( un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o geantă etc ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Ambalează frumos pachetul, scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru o mamă pe care vrei să o ajuți.

Intră cu mine în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România! Adoptă o mamă!

Comunitatea Mamprenoarelor

Comunitatea Mamprenoarelor este un Business Hub & Accelerator, înființat în urmă cu peste 2 ani de către Alina Bota. Mamă antreprenor, Alina Bota și-a dorit să ofere sprijin mamelor aflate la început de drum. Să le încurajeze și să le pună în contact cu alte mame cu preocupări și valori comune.

Membrele Comunității Mamprenoare sunt femei din țară si din diaspora care, din dorința de a-și câștiga independența financiară, au pornit pe drumul antreprenoriatului și au înțeles cât este de important să ai alături o comunitate la început de drum. Comunitatea a pornit din Cluj Napoca și s-a extins rapid în 10 orașe din țară.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Voluntar pentru Societate
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Uniți pentru Tatiana- Apel umanitar lansat de Asociația VIVAD CLUJ

Oare, puteți să vă imaginați ce înseamnă să lași totul, să pleci cu hainele de pe tine, să…