Acasă Social Educație Cea de-a VI-a ediție a proiectului internațional „Autumn School”, organizată la Facultatea de Business, UBB

Cea de-a VI-a ediție a proiectului internațional „Autumn School”, organizată la Facultatea de Business, UBB

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Cea de-a VI-a ediție a proiectului internațional „Autumn School”, organizată la Facultatea de Business, UBB
0
349

Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în colaborare cu Universitatea de Științe Aplicate din Amsterdam, organizează cea de-a VI-a ediție a proiectului internațional „Autumn School”.

Evenimentului va avea loc la Facultatea de Business, vineri, 8 noiembrie 2019. Atunci se vor strânge 29 de studenți proveniți din 12 culturi diferite. Aceștia vor lucra împreună în vederea redactării și lansării în doar cinci zile a revistei „Emerging Cluj”.

La această ediție se va pune accentul pe cooperarea dintre companii și universități. De asemenea, se urmărește schimbul de cunoștințe și resurse umane care se realizează între cele două.

,,Putem fi mândri că an de an, studenții noștri produc o revistă de înaltă ținută în doar câteva zile. Dorim să mulțumim partenerilor de la Amsterdam University of Applied Science și în special coordonatorului proiectului Sander Schroevers pentru că an de an sprijină acest proiect la Cluj-Napoca. Proiectele care presupun o abordare practică, muncă în echipă și situații limită dezvoltă capacitatea de muncă și adaptabilitatea studenților. Ele sunt fundamentul Facultății de Business, o facultate practică, dinamică și orientată către mediul de business și cel internațional„, declară conf. dr. Ioan-Alin Nistor, decan al Facultății de Business.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…