Acasă Social Educație Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca vă invită la lectură

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca vă invită la lectură

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca vă invită la lectură
0
171

Instituția Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca are bucuria de a vă invita să luați parte la inaugurarea bibliotecii sale – Biblioteca ”Ion Agârbiceanu”, eveniment care va avea loc mâine, 25 iunie, de la ora 18.00, în Holul central (parter).

O bibliotecă a Casei de Cultură a Studenților a fost un proiect pe care l-am dorit concretizat de mai multă vreme, din două motive: unul pentru că o colecție de cărți este necesară și binevenită într-o instituție de cultură foarte frecventată de tineri, iar al doilea motiv are la bază dorința de a păstra tradiția instituției și de a duce mai departe lucrurile bune care s-au făcut în folosul studenților care ne trec pragul, Casa de Cultură a Studenților având cândva o bibliotecă destul de vastă. Am gândit totul în ansamblu, de aceea spațiul destul de generos de la parter, mă refer la Holul central, va cuprinde și câteva corpuri de mobilier – fotolii și măsuțe, pentru relaxare și o lectură cât mai plăcută. Sper că, în acest fel, vom aduce tuturor vizitatorilor Casei de Cultură un plus de deschidere, originalitate și facilități nelipsite din orice edificiu cultural important”, a declarat Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Inaugurarea Bibliotecii va fi însoțită de un eveniment adiacent – vernisajul expoziției de pictură ”Armonia primăverii”, cu lucrări ale artiștilor din cadrul Clubului de pictură al CCS Cluj-Napoca. Iar dacă vorbim de lectură, să amintim că programul de mâine va cuprinde și o lectură publică susținută de membri ai cenaclului Literar ”Vox Napocensis” al Casei de Cultură a Studenților, coordonat de Dr. Victor Constantin Măruțoiu, referent cultural. Invitați speciali sunt Prof.univ.dr. Marcel Muntean și Dr. Victor Cubleșan. Intrarea este liberă.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

De Ziua Culturii Naţionale are loc inaugurarea secţiei de inițiere fanfară Turda a Şcolii de Arte Cluj!

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează cu prilejul Zilei Culturii N…