Acasă Sport Brazilian Power Team s-a întors acasă cu medalii de la Campionatul European de Jiu-Jitsu

Brazilian Power Team s-a întors acasă cu medalii de la Campionatul European de Jiu-Jitsu

4 min citire
Comentariile sunt închise pentru Brazilian Power Team s-a întors acasă cu medalii de la Campionatul European de Jiu-Jitsu
7
1,061

Ca întotdeauna, rămâne o plăcere să scriem și să vă amintim dumneavoastră despre Brazilian Power Team și antrenorul Mircea Cubleșan-mentor pentru peste 100 de copii care calcă pragul clubului sportiv.

Pe toți îi unește o pasiune: sportul. Și toți, alături de antrenorul lor, Mircea Cubleșan, luptă atât în ring, cât și în afara ringului, pentru oameni care au nevoie de ajutor. Ei sunt sportivii ce și-au creat drumul spre succes prin perseverență și oameni ai carității, așa cum îi numeam într-un articol trecut.

Campionatul European de Jiu-Jitsu de la Lisabona

Cum spuneam, sportivii de la BPT și-au creat propriul lor drum spre succes. Astfel că, de la fiecare competiție se întorc cu medalii. Cu foarte puțin timp în urmă au participat la Campionatul European de Jiu-Jitsu de la Lisabona. Și nu s-au întors acasă fără rezultate ce merită apreciate.

Sportivii competiției au fost Anca Cubleșan și Paul Safta. Despre Anca putem spune că este o luptătoare atât în viața reală, cât și pe tatami. La finalul campionatului european s-a aflat pe podium aducând acasă medalia de bronz.

Tânărul campion

Paul Safta are doar 15 ani și practică de aproape 3 ani acest sport al tehnicii, al minții și al disciplinei: Jiu Jitsu. Ambițios, conștiincios și cu multă determinare, la 5 luni de la primul său contact cu Jiu-Jitsu, munca i-a fost încununată cu realizări: medalia de aur la un campionat național desfășurat la București.

Paul a practicat mai multe sporturi. Povestea lui se aseamănă un pic cu cea a lui Ovidiu Jimborean, un alt sportiv desăvârșit care acum partcipă la Exatlon. De la dansuri contemporane, înot şi fotbal la Jiu Jitsu nu a fost cale lungă. Recunoaște că după prima oră de antrenament, Jiu-Jitsu a devenit o pasiune pentru el. L-a iubit de prima dată. După aproape trei ani, Paul Safta a adus bucurie clubului BPT, câștigând medalia de bronz la Campionatul European de Jiu-Jitsu de la Lisabona.

Exponentul își exprimă cu fiecare ocazie recunoștința și aprecierea pentru cei ce noi îî numim acum familia BPT. Sportivi tineri, oameni desăvârșiți, uniți în jurul mentorului lor-Mircea Cubleșan.

Despre antrenorul Mircea Cubleșan vă invităm să citiți și acest articol.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Sport
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Campionul mondial Bogdan Blăjan intră în cușcă pentru a lupta pe 26 octombrie, la Gala Internațională de MMA și Kickbox Cluj

Bogdan Blăjan este un tânăr care practică de ani buni sporturi de performanță, având la ac…