Acasă Social Sănătate Campanie pentru combaterea ambroziei la Cluj

Campanie pentru combaterea ambroziei la Cluj

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Campanie pentru combaterea ambroziei la Cluj
0
831

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, Agenția Națională pentru Protecția Mediului organizează campania ”28 Septembrie 2019 SOS-Ambrozia” – Mișcare civică pentru mediu și sănătate cu implicare națională pentru cobaterea plantei invazive Ambrozia artemisiifolia – Iarba pârloagelor.

Acțiunea este sprijinită de Primăria Cluj-Napoca și se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 15.00, iar scopul acesteia este curățarea zonelor din oraș de această plantă, dar și prevenirea unui ”dezastru” pentru mediu și sănătatea populației prin răspândirea polenului până la sfârșitul lunii octombrie, cât și reducerea de semințe pentru următorii ani.

Primăria Cluj-Napoca, prin Serviciul Spații Verzi va degaja de ambrozie, prin cosire, zonele aflate pe domeniul public, în timp ce clujenii își vor curăța terenurile proprietate privată de această plantă.

De asemenea, municipalitatea pune la dispoziția clujenilor un spațiu de depozitare a acestor deșeuri vegetale pe strada Bucium f.n.. Pentru detalii suplimentare, vă recomandăm să sunați reprezentantul firmei Ro Verde, telefon 0720/043429, care se ocupă de colectarea acestor deșeuri.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Sănătate
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Trei noi echipamente medicale achiziționate pentru Institutul de Urologie

Consiliul Județean Cluj a achiziționat trei noi echipamente medicale ultraperformante pent…