Dragi cititori,

Ziarul Exponentul dă startul unei campanii de suflet. Este o campanie înnobilată de gând bun și apreciere pentru organizațiile clujene de voluntariat: Campania Faptelor bune.

Am pornit de la ideea că o faptă bună, oricât de mică, generează la rândul ei alte fapte bune și în final, depinde doar de noi, comunitatea, pentru a dezvolta în mod conștient bunătatea pierdută în forfota zilei de azi.

Și pe cine putem ajuta?

Organizațiile care ajută, susțin, în mod voluntar, societatea. Mai exact, organizațiile care promovează voluntariatul sunt puntea de legătură între cei care au nevoie de ajutor și cei care sunt dispuși să ofere. Ne propunem să promovăm, în special, acele organizații care se ocupă ca viitorul societății-copiii, să aibă parte de protecție și bucurii. Și așa, să facem fiecare dintre noi, o faptă bună, implicându-ne!

Am pornit campania de la un îndemn pe care, prima dată ni l-am dat nouă, echipei: îndemnul de a face bine printr-o faptă. Fie că alegem să donăm o sumă de bani, fie că devenim noi voluntarii societății, tot faptă bună se numește. Chiar și atunci când noi suntem neputincioși și nu ne putem implica, dar alegem să promovăm acest îndemn, tot o faptă bună este!

Și de aceea, ție cititorule, echipa Exponentul îți va oferi un îndemn și-ți va povesti despre nobilele scopuri ale diferitelor ONG-uri clujene care ajută societatea!

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Campania faptelor bune
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Asociația Viață Copiilor demarează campania „Împreună oferim viață copiiilor”

Asociația „Viață Copiilor” derulează în această perioadă la Cluj-Napoca o campanie de strâ…