Acasă Life & style Cada Solo-Noutatea care a cucerit lumea

Cada Solo-Noutatea care a cucerit lumea

6 min citire
Comentariile sunt închise pentru Cada Solo-Noutatea care a cucerit lumea
1
507

Te-ai săturat de cada veche din baie pe care o ai deja? Te-ai gândit măcar o dată că una nouă nu ar strica deloc? Dar ce să alegi când pe piață există o multitudine de variante și modele care mai de care? Aceasta este marea problemă care vine la pachet cu incertitudinea. O fi una calitativă sau nu? Își va merita banii cheltuiți?

O singură sugestie îți pot da. Gândește-te bine ce alegi, dar, cel mai important, lasă-te pe mâna unor profesionaliști să te îndrume spre cada mult visată, pentru că, deși pare fantasmagoric, cada visurilor tale există și ea poartă numele de Cada Free Standing Solo.

Gândită în așa fel încât să satisfacă și cea mai mofturoasă persoană când vine vorba despre gusturile în materie de achiziții noi, cada Free Standing Solo este o combinație de nedescris a două forme geometrice de bază, care au rolul de a evidenția confortul pe care aceasta poate să îl ofere.

De asemenea, de reținut este faptul că varietatea căzilor acrilice Free Standing Solo de la RAVAK a ajuns să cucerească mii de oameni încă din primele luni de la lansarea pe piață, devenind astfel cea mai apreciată varietate de căzi cehe existente până la momentul actual.

Și dacă ți-aș spune că asta nu este tot, m-ai crede? Ei bine, nu ai de ales. De ce spun asta? Cada Free Standing Solo de la RAVAK s-a făcut remarcată prin faptul că a câștigat premiu Red Dot și iF Design, participând totodată la două dintre cele mai prestigioase concursuri din Europa. Iar ca un plus care să mai adauge valoare este că, la începutul acestui an, premiul Good Design Award a fost câștigat de nimeni alta, decât această cadă, premiul fiind primit în orașul american Chicago.

Iar pentru că tu s-ar putea să iubești tot ceea ce ține de bunul gust al căzilor de baie, trebuie neapărat să știi, fără dar și poate, că o astfel de cadă atrage atenția prin intermediul minimalismului și independenței spațiului, stilul sobru și pur ajutând, și de această dată, la o nouă reușită din care reiese că, nicidecum, cada Free Standing Solo nu a stat deoparte de premiul EDIDA, câștigat în Cehia la categoria baie, Academia Cehă de Design nominalizând, în același timp, autorul ei la competiția Czech Grand Design.

În altă ordine de idei, designerul Kryštof Nosál, care stă în spatele acestei creații prin ideile sale și prin precizie, a creat un model de cadă de baie, care se deosebește și prin baza dreptunghiulară, pe lângă faptul că îmbină două forme de bază într-un stil inovator. Baza dreptunghiulară conferă căzii o stabilitate vizuală, partea superioară oferind un aspect și o impresie deosebită despre tot ceea ce vine la pachet cu această cadă.

Cu dimensiuni de 178 X 80 cm, sifon plasat în mijloc și înclinare simetrică la capete pe ambele părți, cada Solo Free Standing este ideală pentru a fi amplasată oriunde în baie, confortul fiind asigurat, în acest context, chiar și pentru două persoane.

Oferă-ți libertatea și confortul de care ai nevoie! Ele se află la doar un click distanță! Cada Free Standing Solo – simplă, stațioasă, confortabilă atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție.


Cada poate fi comandata online pe www.fanbaie.ro cu livrare in toata tara si rate fara dobanda.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Life & style
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…