Acasă Cultură Nominalizări la BAFTA Rising Star Award 2019

Nominalizări la BAFTA Rising Star Award 2019

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Nominalizări la BAFTA Rising Star Award 2019
0
399

Letitia Wright, o actriţă din distribuţia filmului Black Panther, şi Barry Keoghan, care a jucat anul trecut în lungmetrajul Dunkirk, se numără printre cei cinci artişti care au fost nominalizaţi la Rising Star Award 2019, au anunţat joi reprezentanţii British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), citaţi de Reuters.

Singurul premiu anual atribuit pe baza voturilor publicului


Acest premiu anual, singurul care este atribuit pe baza voturilor exprimate de public la galele BAFTA, recompensează realizările deosebite ale unor actori debutanţi din industria cinematografică.

Printre câştigătorii de la ediţiile precedente se află Daniel Kaluuya – protagonistul filmului Get Out- John Boyega – cunoscut din seria Star Wars – şi Tom Hardy – un actor nominalizat la Oscar.

În acest an, alături de Letitia Wright şi de Barry Keoghan, ceilalţi trei artişti nominalizaţi la BAFTA Rising Star Award sunt Cynthia Erivo – o actriţă premiată deja cu Tony şi Grammy, nominalizată în acest an pentru rolul din filmul Widows -, Lakeith Stanfield – cunoscut din filmele Get Out şi War Machine – şi actriţa de teatru, film şi televiziune Jessie Buckley.

Royal Albert Hall

Lista completă a nominalizărilor pentru ediţia din 2019 a premiilor BAFTA va fi anunţată pe 7 ianuarie. Gala de decernare a premiilor BAFTA, a cărei prezentatoare principală va fi actriţa Joanna Lumley, devenită celebră graţie sitcomului „Absolutely Fabulous”, va avea loc pe 10 februarie la Royal Albert Hall din LondraÎncarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…