Acasă Life & style Bac de 10 la Untold – capitolul 5

Bac de 10 la Untold – capitolul 5

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Bac de 10 la Untold – capitolul 5
1
132

Absolvenții de liceu care au obținut media maximă la examenul maturității vor primi, și în acest an o recompensă pe măsură pentru a-și sărbători succesul de la BAC, beneficind astfel de acces gratuit la Untold.

Campania „Bac de 10” a ajuns la cea de-a cincea ediție, iar prin acest demers, organizatorii își doresc, la fel ca și-n anii precedenți, să-i încurajeze pe elevi, alegând să ofere un vot de încredere în ceea ce înseamnă performanța învățământului românesc.

Abonamentele pot fi ridicate de la punctul de acreditări de la sala sporturilor din Cluj-Napoca, Horia Demian, biroul de guest, începând din 30 iulie, de la ora 08:00.

Formularul pentru înscrieri este disponibil pe www.untold.com și poate fi completat online.

Pentru validarea abonamentelor, absolvenții trebuie să prezinte actul de identitate și diploma sau adeverința care să ateste nota obținută.

Odată ce datele introduse au fost validate, cei de la Untold vor trimite celor care s-au înscris, pe e-mail informațiile despre modalitatea de achitare a abonamentelor.

Pe lângă accesul gratuit la festival, absolvenții care au obținut nota 10 vor primi câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland România, care va putea fi folosit pe perioada festivalului.

Fiecare absolvent care s-a înscris în sesiunea de vară a examenului de bacalaureat va avea ocazia de a cumpăra abonamentul la Untold cu o reducere din prețul final.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Life & style
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Asociația Vechiul Cluj ne invită să re-descoperim Clujul

Asociația Vechiul Cluj continuă a patra serie de tururi ghidate sub titlul-umbrelă consacr…