Acasă Politică Administrație Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R
0
458

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare, respectiv de întreținere pe sectoare, pe drumul judeţean 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R.

Alin Tișe, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a afirmat despre lucrările de asfaltare și întreținere: „Mă bucur că am reușit, așa după cum am promis, să finalizăm aceste lucrări înainte de venirea iernii. O satisfacție în plus e legată de faptul că atât locuitorii din zonă cât și turiștii amatori de sporturi de iarnă vor avea acces în zonă, în acest sezon rece, pe un drum ce asigură excelente condiții de circulație”.

Sectorul de drum în lungime de 10,3 kilometri, de la kilometrul 35+200 la kilometrul 24+900, a fost asfaltat integral. Pe sectorul cuprins între kilometrul 23+460 și kilometrul 10+400, lucrările de asfaltare însumează 9,06 kilometri de drum.

Podul de la kilometrul 4+500, din zona lacului Tarnița a fost asfaltat integral. La fel și al doilea baraj situat la kilometrul 9+550. Pe toată lungimea primului baraj, situat la kilometrul 8+640, au fost executate plombări cu mixtură asfaltică. Între kilometrul 41+900 și 35+200, au fost executate plombări cu mixtură asfaltică în zonele deteriorate ale căii de rulare.

Reamintim că în cursul lunii august, Consiliul Județean Cluj a fost nevoit să rezilieze contractul cu Asocierea SC Kiat Group Construct SRL – SC Tehnic Asist SRL – SC Damar Consult SRL. Contractul avea drept obiect proiectarea și executarea lucrărilor de modernizare și reabilitare.

În aceste condiții, pe acest drum județean au fost executate lucrări de întreținere, inclusiv asfaltare. Acestea au urmărit asigurarea unei circulații în condiții de siguranță, până în momentul realizării lucrărilor de reabilitare și modernizare. În ceea ce privește continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, va fi organizată o nouă licitație pentru atribuirea serviciilor de execuție a lucrărilor.

Încarcă mai mult de Balint Ioana
Încarcă mai mult în Administrație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Invitație la aprinderea flăcării culturii

Ministerul Culturii vă invită miercuri, 15 ianuarie,  începând cu ora 18.00, să luați part…