Acasă Life & style Atipic Beauty, un eveniment emoţionant devenit tradiţie

Atipic Beauty, un eveniment emoţionant devenit tradiţie

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru Atipic Beauty, un eveniment emoţionant devenit tradiţie
0
325

Atipic Beauty, un eveniment emoţionant devenit tradiţie, ce transmite un mesaj puternic, acela că frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!

Un spectacol de moda inedit, în care veți admira pe scena 12 modele fashion, dar mai ales 12 modele de viață prin atitudinea lor

Atipic Beauty este o campanie concepută ca o serie de evenimente de modă care să se desfășoare anual sau cu o frecvență mai ridicată. Show-urile aduc pe podium modele în scaun rulant. Fiecare model este însoţit de o persoană publică/vedetă autohtonă în prezentarea pe care o face. Astfel, s-a evitat o posibilă aparență de proiect de tip “ei versus noi” și s-a creat ideea de coeziune.

Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Există în alte ţări evenimente destinate persoanelor cu dizabilităţi, dar conţinutul este diferit, au structura unui concurs de miss. S-a ales această formă de a promova Atipic Beauty considerând că societatea românească nu este pregatită să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi.

Spectacolul de moda va avea loc marti, 19 iunie, ora 19.00 la Casino Parc Cluj Napoca – centrul de cultura urbana.

Daca crezi si tu ca frumusetea vine din interior Asociatia Open your Heart te invită la o noua editie a evenimentului Atipic Beauty. Ca de fiecare data, show-ul doreste sa elimine barierele pe care societatea le are referitor la persoanele cu dizabilitati.

In cadrul evenimentului, prezentat de Cosmina Pasarin, vor avea loc si cateva concerte sustinute de catre: Atac Band, Teodora Iacob si Miklos Roland.

Atipic Beauty 2018 este un eveniment susținut de WENS – The Travel Agency

Accesul la eveniment este gratuit.

Încarcă mai mult de Exponentul
Încarcă mai mult în Life & style
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

George Buhnici: “Digitalul e un everyday job, nu e un opțional”

Cluj Press Talks a debutat ieri la Cluj-Napoca, în cadrul facultății de Jurnalism, FSPAC, …