Acasă Life & style Atelierele de parfumerie artizanală – o modalitate inedită de deconectare

Atelierele de parfumerie artizanală – o modalitate inedită de deconectare

5 min citire
Comentariile sunt închise pentru Atelierele de parfumerie artizanală – o modalitate inedită de deconectare
0
296

În fiecare lună, la Cluj, poți încerca un alt mod de a te relaxa – jucându-te cu esențele preferate în cadrul unui atelier interactiv de parfumerie artizanală.

Practic ești absorbit în lumea parfumeriei, explorând diversitatea sa, îmbinând teoria și practica într-un mod fascinant, pentru a crea un parfum personalizat , exact pe gustul fiecăruia.

Un parfumier artizan te va ghida într-o călătorie în lumea esențelor: de la o incursiune în istoria parfumurilor, la cum se combină esențele la tot ce trebuie să știi pentru a naviga lumea complexă a simțurilor.

Urmează apoi partea practică – alegerea esențelor preferate și îmbinarea lor în parfumuri personalizate – se pot crea parfumuri florale, fresh, cu note orientale sau gourmet (ciocolată, cafea, piper, scorțișoară). Toate materialele pentru realizarea parfumului sunt puse la dispoziția participanților (recipiente, ustensile, esențe, etichete, etc.), tot ce trebuie să faci e să te lași purtat de val – limita e doar imaginația fiecăruia.

Evenimentul are loc lunar, într-un local din Cluj, în funcție de numărul persoanelor înscrise, iar biletele se pot achiziționa foarte ușor online prin site-ul esc.rocks – platforma ce te conectează cu experienţe faine, locale.

De ce?

Pasiunea pentru parfumuri noi este o perpetuă căutare a esențelor care să ne completeze starea de spirit. Totodată, e o modalitate inedită de deconectare. Odată ce ai pătruns în universul esențelor, ești captivat de câte posibilități ai de explorat. Fie că vrei să știi mai multe despre această lume, fie că vrei un alt mod de relaxare sau o experiență de învățare interactivă, oricine e binevenit să descopere parfumeria artizanală.

Despre PAJ Perfume BAR

PAJ Perfumery e inițiatorul parfumeriei artizanale interactive, ghidul tău în crearea acordurilor care te caracterizează pe tine sau care îți reflectă starea de spirit.

Parfumerie Artizanală cu Julia

Julia este parfumierul artizan din spatele conceptului, este pajul care te va conduce în lumea parfumeriei artizanale, oferindu-ți ghidaj pas cu pas pentru ca tu să îți găsești identitatea în mediul olfactiv.

Julia este la bază artist plastic, iubitoare de istoria artelor și design. Pentru ea, parfumeria înseamnă arta îmbinării esențelor pentru obţinerea unei emoţii de ansamblu. Asemenea unui tablou, parfumeria artizanală este un mod de a imprima în memoria olfactivă emoții, persoane, locuri, alegând esenţele potrivite.

Fiind autodidact, timp de cinci ani a realizat amestecuri olfactive punând în practică cunoștinţele asimilate treptat. Ulterior a participat la diverse cursuri de inițiere în arta preparării parfumurilor, iar din 2016 a început să susțină workshopuri de parfumerie artizanală cu scopul de a împărtăși din pasiunea sa și de a educa pasionații de acest domeniu.

”În calitate de parfumieri artizani căutăm constant modalități de angajare a publicului la modelarea unei noi perspective folosind simțurile olfactive. ” declară Julia, parfumier artizan la PAJ Perfumery.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Life & style
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Stropi de motivație veniți dinspre 2019

Anul care a trecut a fost, cu siguranța, un an dificil. Ne-am confruntat cu multe catastro…