Acasă Life & style Armin Van Buuren promite un show INCENDIAR pentru Untold 2019

Armin Van Buuren promite un show INCENDIAR pentru Untold 2019

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Armin Van Buuren promite un show INCENDIAR pentru Untold 2019
0
210

Armin Van Buuren, unul dintre headlinerii de top ai festivalului, a promis încă de la ediția din 2018 că va pregăti un show unic, gândit exclusiv pentru Untold și pentru fanii acestui festival din Cluj-Napoca. Acesta va revoluționa ediția din acest an printr-o serie de efecte speciale și producții audio-video. DJ-ul va avea și alți artiști alături de el, pe scenă.

Conform organizatorilor, Armin le pregătește o surpriză celor care vor fi prezenți la ediția aniversară a Untold Festival.

Artistul a creat un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru festivalul Untold, „Armin Untold”. Show-ul incredibil va avea de la alți artiști invitați alături de el pe scenă, până la cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio-video“, se precizează în comunicat.

Mai este cunoscut faptul că artistul s-a remarcat deja prin inovație în materie de tehnologie pentru a crea și alte show-uri precum Armin Only sau Armin Only Intense.

Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control a luminilor prin senzori aplicați pe brațele lui, tehnică pe care a adus-o și în România, la festivalul Untold”, au mai declarat organizatorii festivalului.

În timpul show-ului de anul trecut, care a durat mai bine de 8 ore, Armin a promis că în 2019 va reveni pe Main Stage-ul de la Untold cu un show special, destinat fanilor festivalului care are loc în fiecare an în Cluj-Napoca în primul week-end al lunii august.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Life & style
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Asociația Vechiul Cluj ne invită să re-descoperim Clujul

Asociația Vechiul Cluj continuă a patra serie de tururi ghidate sub titlul-umbrelă consacr…