Echipa noastră a avut privilegiul să fie implicată într-un proiect de anvergură, practic aproape o lună, bogată în evenimente culturale deosebite.

Asociația Caliopi ( Pia ) Brătianu, organizator al evenimentelor, ne-a adus în redacție vestea sosirii la Cluj a doamnei Angela Tomaselli. Încă de la prezentarea programului ne-am dat seama că vor urma zile încărcate de evenimente, cu participare numeroasă, pline de inedit.

Debutul seriei de manifestări a avut loc în 26 Februarie a.c., cu expoziția de pictură, artă decorativă și performance a artistei plastice ANGELA TOMASELLI – ARHITECTURI SUPRAPUSE, găzduită de Casa Artelor din Bulervardul Eroilor nr. 16, prilej cu care a fost prezentat și un moment muzical susținut de BLUESETTE DUO – duetul Raluca Stoica și Alex Tomaselli. Am reflectat atunci momentul cu un material, ilustrat cu secvențe video din timpul manifestării, și a fost un eveniment care s-a bucurat de un real succes.

 

Seria de manifestări a continuat cu  vernisajul de la Centrul De Cultură Urbană Cluj, deschis în clădirea fostului Cazino din Parcul Central(Parcul Simion Bărnuțiu), expoziția ANGELA TOMASELLI – COLAJE RETROSPECTIVE.

În seara zilei de 10 Martie a.c., echipa noastră a fost prezentă la eveniment, având privilegiul de a realiza un interviu informal cu artista, despre evenimentul curent, cu referiri la întreaga carieră profesională și artistică a doamnei Angela Tomaselli.

Bucuria noastră a fost cu atât mai mare cu cât am primit primit cuvinte de mulțumire din partea artistei. „Angela Tomaselli: Multumesc mult. Emotiile si ingrijorarea intalnirii cu presa si cu publicul s-au transformat intr-o adevărată bucurie a conversatiei cu oameni plăcuti si prietenosi. M-am simțit minunat”

 

A urmat vernisajul unei alte expoziții, găzduită de această dată de Casa Universitarilor, (Strada Emmanuel De Martonne,nr.1) ANGELA TOMASELLI – ARHITECTURI SUPRAPUSE, expoziția bucurându-se de prezența Domnului Paolo Tomaselli, specialist în studiul rolului arhitecților italieni în construcția României moderne.

În cuvăntul de debut al manifestării, Doamna Conferențiar Universitar Dr. Ana Victoria Sima a marcat cadrul unic, o noutate absolută în contextul expositional găzduit în trecut de Foaierul Casei Universitarilor.

Artista a promis, și și-a ținut promisiunea, evenimentul a fost o reușită, expoziția în sine, împreună cu parada vestimentară și momentul muzical susținut și de această data de BLUESETTE DUO, Raluca Stoica și Alex Tomaselli.

Echipa noastră a fost prezentă și la acest eveniment, reflectat în materialul video alăturat.

La rândul nostru, mulțumim doamnei Angela Tomaselli pentru oportunitatea dată, și pentru momentele deosebite pe care le-am petrecut împreună. Vă așteptăm să reveniți, cu lucrări noi, cu același suflet cald!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încarcă mai mult de Lucian - Călin FLOREA
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Program româno-american de reformă administrativă, la UBB

Departamentul de Administraţie și Management Public, din cadrul UBB, desfăşoară în perioad…