Acasă Cultură Aldo Blaga și melodia sa. Artă demnă de Finala Eurovision!

Aldo Blaga și melodia sa. Artă demnă de Finala Eurovision!

6 min citire
Comentariile sunt închise pentru Aldo Blaga și melodia sa. Artă demnă de Finala Eurovision!
4
1,590

Pe 10 februarie, la Arad, se încheie etapa semifinalelor selecției naționale ale concursului EUROVISION 2019. Începând cu ora 21.00, pe scena Sălii Sporturilor Victoria din Arad vor urca cei 12 semifinaliști care ne vor bucura, impresiona, chiar face să trăim printre versuri și note muzicale.

Emoțiile sunt puternice și competiția strânsă. Din cei 12, doar 6 pot merge mai departe pentru a se duela în Finala Națională care se va desfășura la București. Este un drum lung, un duel, dar care este încununat de emoție și muzică.

Aldo Blaga este printre cei 12 semifinaliști care vor urca pe scena din Arad. Și merită votat! Este unul dintre cei care trebuie să reprezinte România în Marea Finală a EUROVISION. Despre Aldo Blaga ne place să spunem că este un artist născut din artiști și crescut printre artiști. O viață născută și crescută în acorduri și note muzicale. Trăiește prin și cu ajutorul muzicii. Se dezvoltă în armonia notelor care umplu portativul vieții sale.

EUROVISION 2019. Momentul său.

Calcă pe urmele lui Frank Sinatra și Michael Buble. Îmbină stiluri muzicale unice și găsește sursă de inspirație și la artiști precum Bing Crosby, Elvis Presley, Roy Orbison, Nat King Cole, Louis Armstrong, Dean Martin și Freddy Mercury. A cântat cu David Foster! Are propriul său stil, unic, special, emoționant. Se face remarcat, este chiar inconfundabil!

Your Journey este melodia cu care Aldo participă la Eurovision 2019. Și trebuie votată! Pe lângă linia melodică atent aleasă cu notele muzicale ce aduc emoție și o ușoară bucurie însoțită de o liniște și împăcare a sufletului, melodia te motivează să continui, să te dedici dorinței tale. Iar versurile! Versurile sunt excepționale, pline de mesaj! Într-adevăr o melodie demnă de Marea Finală Eurovision!

După cum chiar Aldo precizează: Your Journey – în traducere ar suna Drumul tău,  se referă mai mult la un drum spiritual decât literalmente, la un drum ce te poate purta într-un loc sau altul. Este vorba despre drumul cunoașterii sinelui, realizării că suntem capabili de orice ne propunem să facem și că azi, este doar prima zi a restului vieții noastre pe acest pământ. Să profităm de ea la maxim și să devenim cea mai bună versiune a noastră.

Aldo Blaga. Artistul potrivit pentru a reprezenta România la EUROVISION

Cum deja ne-am obișnuit, 5 piese vor fi alese de către un juriu național. Publicul poate trimite mai departe prin televot o melodie rămasă în afara jurizării. Juriul național de anul acesta este format din: Adi Cristescu, Mihai Georgescu (Miţă), Crina Mardare, Andy Platon şi Mugurel Vrabete.

Timp de 30 de minute publicul va putea vota. De pe un număr de telefon se poate vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!” şi se vor închide la semnalul „STOP VOT!”.

Cei ce apreciați frumoasa melodie a lui Aldo,  VOTAȚI 08 la 1264 după START VOT .

Spectacolul va fi transmis în direct şi în exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD şi online, pe TVR+, duminică, 10 februarie, de la ora 21.00.

Melodia lui Aldo este artă. Este trăire: un drum cu bucurie, tristețe și iar bucurie. Un sentiment complex și o linie melodică atent aleasă, cu siguranță demnă de Marea Finală Eurovision!

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Cultură
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

A avut loc vernisajul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca

Micuța și cocheta Galerie “Arte” de pe strada Vasile Alecsandri nr.1, a Școlii Populare de…