Acasă Social Voluntar pentru Societate “Adu bucurie celor în nevoi”-We Care

“Adu bucurie celor în nevoi”-We Care

3 min citire
Comentariile sunt închise pentru “Adu bucurie celor în nevoi”-We Care
3
689

Ieri, 30 mai a avut loc la Cazinoul din Parcul Central evenimentul “Adu bucurie celor în nevoi”, organizat de către asociația We Care.

Aflat la a treia ediție, evenimentul a avut și în acest an un scop caritabil, iar doritorii au avut ocazia de a sprijini ONG-ul prin donații sau achiziționarea unor produse realizate de către Maria Paveliuc, una dintre fondatoarele We Care.

Participanții au avut ocazia de a achiziționa în cadrul evenimentului nostru o serie de obiecte hand made, precum lucrușoare croșetate, lumânări aromate, bombițe de baie, tricouri sau căni, care poartă semnătura mea, dar și logo-ul We Care. Banii obținuți din vânzarea acestor produse ne vor ajuta să ne mergem mai departe și să le oferim celor care au atât de multă nevoie un mic ajutor, ne vom putea susține în continuare scopurile: acelea de a cumpăra materiale pentru a merge mai departe la activități cu copilașii din centrele de plasament, dar și de a le oferi o mică bucurie, organizând din când în când câte o ieșire la pizza sau, de ce nu, la un film.” declară Maria.

Printre acorduri muzicale, gustări delicioase și un decor impresionant, speakerii ediției, Bogdan Pandea, CEO Captain Bean, dar și Adela Florean, director la Căsuța Bucuriei, au dorit să le aducă felicitări celor din We Care pentru sprijinul pe care îl dau comunității noastre.

We Care este un proiect umanitar în dezvoltare. Prin activităţile desfăşurate ajung la copiii din orfelinate, la cei din spitale, dar şi la bătrânii din aziluri.

Cum puteţi ajuta?

Cu toţii avem agendele încărcate, termene limită, programul aglomerat, dar cred că fiecare putem face o faptă bună.

  • Hai la activităţile pe care le desfășoară săptămânal, la copii sau la bunici!
  • Şi dă vestea mai departe! Poate ai prieteni care îşi doresc să se implice!
  • Donează în contul Asociației BCR IBAN: RO95 RNCB 0106 1501 0245 0001, sau cumpără produse marca We Care.

Încarcă mai mult de Pripon Flavia
Încarcă mai mult în Voluntar pentru Societate
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Lucruri pe care trebuie să le știm despre reciclarea plasticului

Reciclarea plasticului este una dintre cele mai ineficiente tipuri de reciclare. Prea puți…