Acasă Social Educație Experimente și demonstrații amuzante de fizică organizate la cea de-a X-a ediție a evenimentului „Sâmbăta Experimentelor”

Experimente și demonstrații amuzante de fizică organizate la cea de-a X-a ediție a evenimentului „Sâmbăta Experimentelor”

2 min citire
Comentariile sunt închise pentru Experimente și demonstrații amuzante de fizică organizate la cea de-a X-a ediție a evenimentului „Sâmbăta Experimentelor”
0
88

Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai organizează sâmbătă, 13 aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a evenimentului public „Sâmbăta Experimentelor”.

Participanții vor fi așteptați atât cu experimentele preferate din anii trecuți, cât și cu unele noi menite să îi fascineze. În cadrul evenimentului vor fi puse în scenă diverse show-uri destinate tuturor, la care înscrierea în prealabil este obligatorie și se poate face accesând link-ul atom.ubbcluj.ro/empirx și alegând spectacolul dorit.

Sâmbăta Experimentelor este un proiect realizat de Facultatea de Fizică, Asociația EmpirX  și Asociația Studenților Fizicieni cu scopul de a promova știința și de a împărtăși cunoștințele dobândite în cadrul domeniului academic din care fac parte.

Evenimentul se va desfășura de la ora 11.00, în clădirea centrală a Universității Babeș-Bolyai (str. M. Kogălniceanu nr.1).

Evenimentul se derulează bilingv (română / maghiară), cu sprijinul Emerson, SKF Rulmenți Suedia și al Ministerului Educației Naționale.

Intrarea este liberă.

Încarcă mai mult de Pavel Lazăr
Încarcă mai mult în Educație
Comentariile sunt închise.

Verificați de asemenea

Consorțiul Universitaria – viitorul învățământului superior românesc de calitate

În cadrul Reuniunii Consorţiului Universitaria, care a avut loc la Iași, în perioada 21 &#…